Kävelykengät, sandaalit, kumisaappaat sekä monet muut kengät saat laadustaan ja tyylistään tunnetuilta merkeiltä

Rieker, Natura, Pomar ja Nokia ovat vain muutamia edustamiamme kenkämerkkejä. Meiltä löydät naisten ja miesten sandaalit, kumisaappaat, kävelykengät sekä muut jalkineet, joiden laadussa yhdistyvät istuvuus, ilme ja kestävyys. Erikoisjalkineliikkeenä saat meiltä myös ortopediset jalkineet (XL-laajuus, pehmeät materiaalit), jalkineet irtopohjallisilla sekä laadukkaat Pedag-tukipohjalliset.

Kimmon kenkä palvelee sinua Porin kauppahallissa, tervetuloa ostoksille! Katso tarkemmat yhteystietomme. Maakuntia kiertävien torimyyjien ansiosta kenkämme ovat saatavilla myös muilla paikkakunnilla.

Kimmon kenkä

Kimmon Kenkä on oma mallistomme, jonka kävelykengät tarjoavat mukavuutta ja tyylikkyyttä laatunahasta valmistettuina. Tyylikkäitä malleja löytyy sekä miehille että naisille!

Nokian jalkineet

Kotimaisen Nokian Jalkineet -merkin vedenkestävissä kumisaappaissa ja -jalkineissa yhdistyvät suomalaiset lestit sekä eurooppalainen käsityö. Aito luonnonkumi takaa erinomaisen elastisuuden sekä pakkasen ja kulutuksen kestävyyden.

pomar

Suomalaisen Pomarfin Oy:n Pomar-jalkineet tarjoavat kestävää käyttömukavuutta ja monipuolista tyylikkyyttä samassa paketissa. Kengät valmistetaan vain laadukkaita materiaaleja käyttäen lähituotantona Virossa.

rcopedico

Arcopedicon edistykselliset kengät mukautuvat jalkaan kuin jalkaan. Joustavat ja hengittävät pääliset, tarkka suunnittelu sekä huolella valitut materiaalit tekevät jalkineista erinomaisen valinnan esimerkiksi paljon seisoville tai käveleville, niin töihin kuin vapaa-aikaan.

rieker

Rieker Antistress -kenkien ergonominen muotoilu sekä näyttävät mallit edustavat saksalaista laatuosaamista parhaimmillaan. Kestävät, väljät ja kevyet kengät antavat jaloille vapaan ja tilavan olon – kuin paljain jaloin kävelisi.

Sievi

Kotimaisen Sievin kengät valmistetaan suomalaisena laatutyönä. Korkealaatuiset materiaalit sekä huolellinen suunnittelu luovat yhdessä kestävän, mukavan ja tyylikkään lopputuloksen. Konstailematonta tyyliä ja mukavuutta suomalaiseen makuun, sekä naisille että miehille!

rcopedico

Pomar Orto -kenkien laaja lesti, saumaton vuori sekä irrotettavat pohjalliset antavat jaloille joustavaa mukavuutta koko päiväksi. Kengät onkin suunniteltu juuri jalkineiden terveydellisiä ominaisuuksia korostaen. Pomar Orto kuuluu kotimaisen Pomarfin Oy:n tuotteisiin.

rieker

Konepestävät ja helppokäyttöiset PodoWell-erikoiskengät sopivat erityisesti herkille tai leikatuille jaloille. Leveät, suomalaisella mitoituksella valmistetut lestit, keveys ja pehmeys sekä antibakteerinen vuorimateriaali ovat esimerkkejä kengän lukuisista eduista.

Sievi

Kotimaiset Kuoma-kengät ovat kestäviä ja tyylikkäitä laatujalkineita, joiden käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Laaja kenkävalikoima tarjoaa valinnanvaraa niin kesä- kuin talvimenoihin. Kuoma-jalkineilla on Avainlippu-tunnus.

Suosittele meitä

Kimmon kengän mallistosta myös kumisaappaat

Yhteystiedot

Erikoisjalkineliike Kimmon Kenkä
Kauppahalli
Yrjönkatu 12
28100 PORI

kimmonkenka@gmail.com

050 383 6777


Torimyynti

Kimmo Mäkelä
0500 791 300

  • Kimmon kenkä
  • Nokian jalkineet
  • pomar
  • rcopedico
  • rieker
  • Sievi
  • rcopedico
  • rieker
  • Sievi